Betalte undersøgelser - Tjen penge på betalte undersøgelser

Hvis du søger en måde, at tjene penge på, så er betalte undersøgelser måske noget for dig. Ved at svare på nogen spørgsmål, fra firmaer har du mulighed for at tjene rigtig gode penge på det! Det kræver ikke særlig meget af dig. Altså du behøver ingen forhåndskendskab, og der er intet krav til din uddannelse.

Har du nogensinde prøvet hjemmesider, hvor det gik ud på at skaffe point? Når du så havde skaffet nogen af disse point, kunne du købe en slikkepind, end CD eller hvad det nu var? Betalte undersøgelser er opgraderingen  på dette!
På sider hvor man skal skaffe point, skal man svare på nogen undersøgelser, herefter fik man 10 point - svarende til 50 øre. Ved betalte undersøgelser snakker vi om et helt andet beløb! Her har du mulighed for at tjene mange flere penge!


Betalte undersøgelser

Hvis du vil tjene ekstra penge, er der en masse at hente i betalte undersøgelser. Desuden kræver det ikke særlig meget arbejde - og især ikke hårdt arbejde. Det eneste du sådan set skal gøre, er at svare på nogen spørgsmål, hvilket skal gøres på din computer. 

Jeg er ikke særlig meget inde i det med betalte undersøgelser selv. Men jeg har læst at man kan tjene mellem 25-500 kroner på disse betalte undersøgelser.
Du sidder sikkert og tænker nu. Arhhh! Det kan da ikke helt passe man kan tjene så mange penge på betalte undersøgelser.

Og jeg forstår det godt. For det lyder ret voldsomt, at man kan tjene 500 kroner, på blot at svare på én undersøgelse! Men tro mig, der er store firmaer derude, som gerne vil høre kundernes mening. Kunden - det er dig! For hvordan er den bedste måde at blive bedre på, er ved at få konstruktiv kritik. Det er derfor firmaerne betaler for disse betalte undersøgelser! 

Men skal jeg så ikke kende til firmaerne?

Nu sidder du måske lidt og tænker på, om du så ikke skal kende til disse firmaer. Altså du vælger helt selv, hvilke undersøgelser, for hvilke firmaer du ønsker. Altså er der et firma som vil have noget kritik af deres produkt, som du overhovedet ikke kender, behøver du ikke at vælge den undersøgelse. Så nemt og enkelt er det, du har intet og frygte.

Med hensyn til spørgsmålene, har du heller intet at frygte. Det er ikke spørgsmål, hvor du bliver spurgt om de kan løse en matematisk model. Nej - det er nemme spørgsmål, såsom: Hvilken af disse biler, ville du købe: Bil A eller Bil B.
Lyder det som et særligt svært spørgsmål? Det må du selv tage stilling til, jeg synes det i hvertfald ikke.


Fordele ved betalte undersøgelser

Her får du så lige en kort opremsning, af hvilke fordele der er ved, at tjene penge på betalte undersøgelser.

1. Når du tjener penge på betalte undersøgelser, kan du tjene dem lige når det passer dig. Du har ikke noget tidsinterval, som du skal deltage i undersøgelserne inden, så du kan gøre det, når du har tid! Det kan være efter arbejde, når du er til foredrag til studiet. 

2. Det kræver ikke særlig meget. Hverken af dig eller dine redskaber. Det eneste du skal have er en computer og noget internet! Derudover behøver du heller ikke være medlem af mensas eller lignende for at kunne deltage - alle kan besvare undersøgelser, hvis bare de er fyldt 18!

3. Du vælger helt selv hvilke undersøgelser du tager! Du bliver ikke presset til at tage undersøgelser, om firmaer du ikke kender. Det eneste pres, kommer fra de penge du kan tjene!

4. Der er ingen risiko. Den eneste risiko, der er i dette arbejde, er at det bruger din tid. Men du behøver ikke investere nogen penge, eller ligende i det!